Ismét gyakornokok

Ismét gyakornokok

Tavaly történt elsőnek meg, hogy nyárra weboldalkészítő gyakornokok lepték el a céget. Akkor hárman jöttek el hozzám, hogy a Magyar Üzletemberképző SZKI-ban kötelező 2 hónapos gyakorlatukat nálam teljesítsék.

Idén a LIA Iskolából négyen jelentkeztek hozzám akik közül kettőnek tudtam helyet biztosítani.

A nyári gyakorlat idén csak egy hónap, ennek ellenére nem fognak unatkozni.
Tegnapi első munkanapjukon máris belevethették magukat a munkájukba.

Hogy mit fognak tanulni a nyári gyakorlaton? Csakis tőlük függ.


További tudnivalók a domén névről

További tudnivalók a domén névről

Sok idő elteltével úgy éreztem folytatni kell a domain névvel kapcsolatos cikksorozatot, melyben kitárgyaljuk az utolsó cikkben említett részeket.

 Tehát a következőkbe lássuk miként térjünk át új domain névre, mennyi ideig tart a domain név regisztrálása, a megszűnése, kik felelnek érte.

Tovább a bejegyzéshez...

Egy korszak vége...

Egy korszak vége…

Tegnap este meglátogattam a volt főnökömet akitől utoljára hoztam el régi számítógépes alkatrészeket…

Tovább a bejegyzéshez...

Mi a jó domén választás.

Mi a jó domén választás.

Előző cikkünkben kicsit átnéztük mi is az a domain, és miként működik, viszont egy nagy kérdés még mindig felmerül, mely domént válasszuk mikor új oldalt szeretnénk.

Tovább a bejegyzéshez...

Domén név alapjai
Domain név avagy a Domén jelentése

Egyre többször találkozom zavaros dolgokkal a domén névvel kapcsolatban amelyeket az emberek gondolnak, ám sokszor rá kellett jönnöm ez nem is olyan egyszerű dolog főleg egy laikus számára, emiatt szerepeljen itt egy leírás pontosan mi is az a domain (ejtsd domén) vagy más néven tartomány név.

A domén nevet sokan egy weboldallal azonosítják, pedig ez nagyon nagy tévedés. Elsőnek nézzük meg miért is vagy egyáltalán szükségünk erre, mit csinál pontosan és társai.

Tovább a bejegyzéshez...


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért