Általánydíjas szolgáltatások

Tömören: Az általánydíjas szolgáltatás lényege, hogy a megrendelt szolgáltatást részben, vagy egészében 12 hónapra szétosztva kell kifizetni, ezáltal nincs hirtelen nagy kiadás, illetve már a weboldal működése és előnyei közben kell csak fizetni az oldalért.

Az általánydíjas szolgáltatás egy olyan megállapodás, amelynek köszönhetően mindkét fél kiszámíthatóan gazdálkodhat pénzével. Neked megrendelőként egy komolyabb weboldal esetén sem szükséges nagy összegeket kiadnod, úgy hogy az oldal eredményét még nem is látod, illetve nekünk is könnyebb gazdasági számításokat csinálni, a cég pénzügyileg stabilabb maradhat, mivel egy ügyfél esetleges kilépésekor sem esik ki a bevétel jelentős százaléka, így a többi megmaradt ügyfelünket ugyanolyan színvonalon tudjuk kiszolgálni.

Általánydíjas szolgáltatásainkat főleg a drágább weboldalaknál igénylik, de az ügyfél kérésére bármilyen esetben találhatunk olyan megoldást, ami mindkét fél számára megfelelő. Erről érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén.


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért