Számítógép hálózat

Tömören: Számítógép helyi hálózatainak tervezése, kivitelezése és karbantartása.

Mik azok a számítógépes hálózatok?
Számítógépes hálózatra a mai világban már mindenhez szükség van. Számítógépes hálózat lehet egy gép felkapcsolása a hálózatra, mivel ott a külső hálózat (WAN) és belső hálózat (LAN) közötti kapcsolatot kell kialakítani. Ezt általában az internetszolgáltató kialakítja, viszont ennél nagyobb hálózatnál már csak súlyos plusz költségekért hajlandóak hozzányúlni.

Számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése
Mi leginkább zárt telephelyenkénti rendszer kialakítást vállaljuk el, ennél összetettebb, biztonságos telephelyi kapcsolat (VPN), és telephelyek összekötéséről olvashatsz a Semmi sem lehetetlen menüpontunkban.
Tanulmányok és tapasztalat segítségével, már az épület tervezésekor, vagy kivitelezésekor is tudunk segítséget nyújtani a számítógépes infrastruktúra kialakításában, tervezésében, annak megfelelően, hogy pontosan mire is van szükséged.

Vállaljuk most épülő irodád teljes informatikai tervezést, kivitelezését, beépítést a szerverektől kezdve, munkaállomásokon és hálózati eszközökön át, az utolsó kis RJ-45ös csatlakozóig. Vállaljuk még meglévő telephelyed hálózati kialakítását, vagy költséghatékony átszervezését.

Elsők között feltűnt apacella zene John Williams zenéivel Star Wars szövegekkel


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért