Webes referenciák

Tömören: Webes referenciáink tartalmazzák az általunk készített weboldalak, arculattervek vagy egyéb webfelületekhez csatlakozó projectjeink listáját.

Egyedi kinézetű weboldal etyeki borászat számárawww.juliusvin.hu Orosz Gyula Családi Pincészete, egy etyeki családi borászat weboldala. Az elvárásoknak megfelelően a weboldal híreket, árlistát, naptárat illetve különböző menüpontokat tartalmaz.

Saját modulokkal ellátott weboldal keresőoptimalizáltanwww.etyekbudaiborvidek.hu Az Etyeki Hegyközség megrendelésére készült a borvidéki oldal, amely nem csak az Etyeki Hegyközség szolgáltatásait, dokumentumait tartalmazza, hanem a borvidéki stratégiának megfelelően a borturizmusról, borvidéki és kulturális programokról is tájékoztatást nyújt.

Ajándék weboldal a Reményt a Gyermekeknek alapítvány részérewww.regy.hu Reményt a Gyermekeknek Alapítvány számára készített ajándék weboldal. Évente néhány alkalommal segítségképp készítünk weboldalakat olyan személyeknek, szervezeteknek akik erre valamilyen módon rászolgáltak. Első ilyen weboldal a REGY-é lett.

Dino Sporthíradó számára egyedi weboldal készítés.www.dinosport.hu Dino Sporthíradó részére készült egyedi modulokkal megalkotott régi oldalnál dinamikusabb és egyedibb új weboldal. A megrendelő kéréseinek megfelelően egyedi admin oldal készült az oldalhoz amin keresztül folyamatosan tudja tölteni az aktuális adatokat, vendégeket és linkeket az oldalára.

Nyomdászati tevékenységekkel foglalkozó weboldalwww.er10press.hu Very Easy oldal amely egy cég számára készült. Az oldal elsődleges célja a cég rövid bemutatása kapcsolat elérhetővé tétele. A weboldal a kért funkciókat maradék nélkül betölti.

Berényi Pince etyeki borászat egyszerű bemutatkozó oldalawww.berenyipince.hu Még egy etyeki borászat számára készített egyszerű cégbemutató weboldal. Az oldal alapcélja a cég bemutatása, jövőbeni rendezvények felmutatása, később pedig az induló borászat borainak és sikereinek a weboldalon való bemutatása.

Szerepjátékos társaságnak szánt weboldalwww.jegmagus.hu Egy szerepjátékos társaságnak készített oldal, amely a Jégmágusok Szövetsége dolgait mutatja meg, gyűjti össze, mikor mi történt főbb események, illetve különböző fejlesztések hogy állnak a Közös Tudatban.

SEO versenyre készített oldal amely elkészült bár a verseny még nem indult elwww.legjobbseos.hu Egy keresőoptimalizálós verseny terveként készült el az oldal, ám a befutott egyéb munkák miatt az indítása elmaradt. Remélem minél előbb ezt is útjára tudom bocsájtani.

Very easy weboldal konstrukció domain név igénylésselwww.eu-repair.hu Céges weboldal a Very Easy csomagból. Az alapcsomagon felül további két nyelv felvitele és domain név igénylés volt a fontos.

Weboldal a Forest7 Erdőmérnöki Kft számárawww.forest7.hu Forest7 Erdőmérnöki Kft számára készített oldal amelyen az általa nyújtott szolgáltatásait tudja bemutatni. Á kiválasztott fő kulcsszavak szavakra első oldali Google találattal rendelkeznek már.

Weboldal amely egyik volt kollégámnak készült, aki nemsokkal később az oldal segítségével áttérhetett csak a kötésre.www.kezikotes.hu Volt kollégámnak készült oldal amely témája régen hobbyként jelenleg főállásként segíti Borit. Az oldal a kívánt kulcsszavakra előkelő helyeket foglalt el.

Blog alapú oldal, egy személyes blog számáraforge.nii.hu Egy blog rendszerű oldal, amely személyes blogként fut Purple által kezelve. A blogba új funkciók lettek beleépítve a megfelelő szaktudással. Érdekes témák, érdekes bejegyzések.

Raktárkészlet alapú weboldal boltok számára. A weboldalon lévő termékeket a háttérben lévő raktárkészletből generáljuk.www.bont.hu Egy kereső optimalizált céges raktárkészlet és termék megjelenítő oldal. Az oldal szerkezetnek köszönhetően különösebb plusz munka nélkül nagyon sok alkatrész és kép előkelő helyen szerepel a keresőkben.

Weboldal felújítás, keresőoptimalizáláswww.csinoskafodraszat.hu Egy rosszul optimalizálható oldal átültetése saját motorra, ennek segítségével való optimalizálás.

Belvárosi villanyszerelő üzlet számára készített bemutató oldalwww.villanyszerelesiuzlet.hu Egyszerű céges weboldal a Tempo-Comp részére, kik a belvárosban vezetnek villanyszerelési üzletet. A weboldal elsődleges célja, hogy új vevőket szerezzen, ezt a célt el sikerült érni.

Ajándék weboldal egy kézműves személy számárawww.gyonkisubrika.hu Egy ismerős anyukájának készített oldal ahol bemutathatja az általa kézzel készített Subrikákat. Az oldal ténylegesen Very Easy weboldalkét készült el és a későbbiekben is csak hasonló szintű oldalak fognak ajándékba elkészülni.


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért