Weboldal készítés

Tömören: Weboldalkészítéssel és kapcsolódó tevékenységekkel foglalkozunk, munkáink elsősorban kis- és középvállalatok részére készülnek.
Több éves tapasztalattal és több fizetési konstrukcióval bármely megrendelő igényeinek megtudunk felelni.
Munkáink három fő csoportra bonthatóak rendeltetési típusaik szerint.

Az első lépés: Szükség van weboldalra? Ez a kérdés gyakorlatilag egyértelmű, legyen szó bármiféle webes tartalomról. Ám mikor valaki elhatározza, hogy világhálóra kerüljön cége vagy tevékenysége, sokszor ő maga sem tudja mit szeretne pontosan elérni vele, ezért álljon itt egy kis segítség ahhoz, hogy eldönthesd: egyáltalán szükséged van-e weboldalra céged vagy saját magad számára és ha igen, akkor milyen típusúra.

Ahhoz, hogy ezt megtudjuk, először is tudnunk kell kit, illetve kiket szeretnénk a kész weboldallal megcélozni és milyen módszerekkel. Különböző tevékenységek, szolgáltatások más és más weboldalakat igényelnek és neked a hozzád legjobban passzoló weboldalra van szükséged.

Napjainkban már nem az igényel szakmaiságot, hogy valaki létrehozzon egy weboldalt, hiszen rengeteg gyakran ingyenes és egyszerű módszer létezik erre. Az igazán döntő tényezők már felkészültséget igényelnek: gondolunk itt a megjelenő tartalmakra, azok szakszerű megjelenítésére, elhelyezésére, kereső-optimalizálásra.

Mi az általunk készített weboldalakat ennek a szakmaiságnak a szellemiségében három csoportra bontjuk, melyek lefedik a legtöbbször felmerülő igényeket és módszereket.

Egyszerű weboldalak. Gyakran találkozunk azzal, hogy egyszerű, vagy kevés tartalomhoz és mondanivalóhoz túlbonyolított weboldalt készít valaki. Ezzel azt éri el, hogy a fontos tartalom elvész az esetenként rengeteg további részlet vagy félinformáció között, holott pont az lenne a lényeg, hogy főinformáció a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban jusson el a célközönségéhez. Az oldalon szembeötlő a főtevékenység és az információ hamar eljut a közönséghez. Ez azért fontos, mert az ilyen típusú oldalakhoz a közönség keresők által jut és számára a legfontosabb információ lényeges és az, hogy ahhoz hamar hozzájusson.

  • Átlátható, könnyen kezelhető
  • Tevékenység azonnal felismerhető, megismerhető
  • Kommunikáció, kapcsolatfelvétel gyors

Többfunkciós weboldalak Bár fontos szem előtt tartani, hogy a kész weboldalnak átláthatónak és könnyen kezelhetőnek kell lennie, de az esetek nagy többségében mégis több lehetőségnek, opciónak kell szerepelnie a weboldalon.

  • Többfunkciós, több információt közöl
  • Tevékenységek átfogó bemutatására alkalmas

Sok a munkád és kicsit lazítanál? Fedezz fel egy világot könnyedén, majd térj vissza hozzánk!

Weboldal készítés árai

Tömören: Az általunk adott szolgáltatások árai attól függően változnak, hogy milyen bonyolultságú és felépítésű munkát rendel tőlünk.

Weboldal készítési árak
Fix és általány díjas árak


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért