Törölközőnap
Törölközőnap

Aki figyelmesen nézegette az oldal alján lévő érdekes és szórakoztató linkeket már találkozhatott a 42-es szám leírásával. Ma május 25-én ünnepeljük a törölköző napot, melyről úgy éreztem meg kell emlékeznünk.

A törölközőnap fogalma Douglas Adams-hez nevéhez közhető aki emlékéra minden év május 25-én kerül megrendezésre.
Az író könyvében melynek címe Galaxis útikalauz stopposoknak megemlíti a törölköző számtalan felhasználási módjának egy kis szeletét, ennek köszönhetően minden évben ezen a napon a rajongós vállukra vetett törölközőkkel járják a város, intézik ügyeiket, különböző helyszíneken Flash mobokat szerveznek.
Kicsit emiatt és saját ötlettől vezérelve a szerverem által küldött hibaüzeneteket írtam kicsit át, mégpedig a könyvben lévő egyik szereplő segítségével, melynek neve: Marvin. Elhíresült mondata "Beszéltem a központi számítógéppel... Utál engem" felhasználásával, illetve az útikalauz elején jól látható szlogennel köszöntöm ezentúl azon látogatókat akik nem létező oldalra jutnak, esetleg hibás kérés segítségét kérik, vagy egyéb HTTP hiba státuszkódot kapnak.

Remélem ezzel is sikerül ki boldog pillanatokat szerezni.Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért