Számítógép konfigurációk
Számítógép konfigurációk

Számítógép készítés, és alkatrész beszerzés. Igen sokszor jön a kérdés foglalkozom e vele, és mindig a válaszom igen. Ellenben sokan azt gondolják én csak szerelem őket. De nem.

Emiatt, hogy eme titok napvilágra kerüljön, gyorsan csináltam egy új menüpontot amire próbálok minden hónapban összeállítani három olyan konfigurációt amiken keresztül nagyságrendileg láthatjátok milyen számítógépeket és mennyiért tudok összeállítani.
Emellett nem csak komplett gépeket de mindenféle számítógépes alkatrészt is be tudok szerezni nagykerből, értelmes áron.
Sajnos egy multival versenyezni nem tudok, így aki körbenéz biztos talál olcsóbban is alkatrész, bár sokszor előfordul, hogy máshol csak drágábbak. Amennyiben alkatrészre van szükséged tájékozódj levélben.

Minden gép összerakásnál lehetőség van a régi gépek alkatrészek beépítésére, amivel az ár spórolható. Viszont ilyenkor a régi számítógép valószínűleg használhatatlan lesz, mivel létfontosságú alkatrészek nélkül nem fog tudni elindulni.

Minden számítógépes alkatrész veszélyes elektronikai hulladéknak számít. Ezen hulladékokat magánszemélyek elvihetik egy erre szakosodott hulladékudvarra, és ott lerakhatják, illetve én nagy tételben viszem megsemmisítésre erre szakosodott cégeknek.Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért