Rendszergazdai tevékenység

Tömören: Cégünknél rendszergazdai tevékenységgel is foglalkozunk, amely szolgáltatást főleg cégek számítógép parkjainak karbantartására ajánljuk, de sok egyedi ügyféllel is rendelkezünk.

Mivel is foglalkozik a rendszergazda?
A rendszergazda elsődlegesen a felhasználók gépeinek helyes, problémamentes működéséért felel, az ő feladata, hogy a munkaállomások és a szerverek a leghatékonyabban, a legkevesebb időkieséssel dolgozzanak. Hatáskörébe tartoznak a megelőzések és a javítások. A belső hálózati (LAN) problémák, illetve a netes kapcsolati problémák nem szolgáltatói oldali javításai.

Szolgáltatásaink

 • Számítógépek szoftveres karbantartása
 • Számítógépek fizikai vizsgálása, hibakeresése, javítása, új alkatrészek beszerelése
 • Egyedi és cél szoftverek telepítése
 • Operációs-rendszerek, és szoftverek frissítése
 • Hozzáférési szintek és felhasználók kezelése
 • E-mail és egyéb kommunikációs rendszerek kezelése
 • Meglévő rendszer felülvizsgálata, és javaslattétel a minimális szükséges-, optimális-, előre mutató fejlesztésekre
 • Minden egyéb olyan tevékenység amihez informatikai végzettség és tapasztalat szükséges, vagy ajánlott.

Kiknek ajánljuk ezt a szolgáltatás?

 • Elsődlegesen mikro-, kis-, és középvállalatoknak.
 • 1-2 telephellyel, és 2-20 munkaállomással rendelkezőknek
 • Akik nem engedhetnek meg maguknak egy teljes állású rendszergazdát
 • Akik nem szeretnének a "hozzáértők" miatt többet fizetni
 • Akik titokban akarják tartani céges ügyeiket.
 • Saját szerverrel rendelkeznek belső használatra

Miért minket válassz?
Régóta számítógép szereléssel, szervizzel és összeépítéssel foglalkozom, viszont munkám során számtalan esetben már csak akkor került szakemberhez a gép, mikor már a tulajdonos minden "hozzáértő" ismerőse megpróbálta megjavítani, fejleszteni, és tanácsokkal bombázni. Sajnos tapasztalat, hogy a szakma hígul, és nem a végzettségek arányában, hanem mert első ránézésre az informatika könnyű munka, amit bárki pillanatok alatt a Google segítségével elsajátíthat, és ha elakad úgyis kér segítséget a fórumokról. Hát igen, így is lehet csinálni, de sajnos az esetek nagy százalékában a jól ismert közmondás lép életbe: "olcsó húsnak híg a leve". Sajnos az ilyen szerelésekkor a gépek vagy sokára, vagy esetleg sose lesznek csak tényleg stabilak. Felesleges, esetleg rosszul kialakított elemek kerülhetnek a számítógépbe, illetve a hálózatba, amik sok problémát okoznak a felhasználóknak.
Hasonló okokból nem érdemes egy meglévő, informatikai végzettségű alkalmazottat sem megkérni a feladatra, ezen felül ilyenkor még egy másik súlyos probléma is felmerülhet,: az adatbiztonság, hiszen mivel egy cég életében vannak olyan adatok (fizetési, költség adatok) amelyeket nem biztos, hogy bármely kíváncsi alkalmazott tudomására akarunk hozni.

Magánszemélyek részére
Foglalkozunk magánszemélyek számítógépének saját lakásán való javításával is, de mivel a jelenlegi egyre bővülő ügyfélkörünk eddig is ajánlások alapján alakult ki, így erre nem szeretnénk túl sok szót fecsérelni, ha valaki otthonában is kipróbálná szolgáltatásunkat, keressen meg bátran.

Mi a garancia?
Most írhatnék ide bármit, de erre talán nincs szükség. Ha valaki egyszer megismeri a munkánkat, nem szokott elégedetlen lenni velünk. Ugyan előfordult már, hogy az ügyfélt meg kellet kérnünk, hogy keressen másik informatikust a problémáira, ennek pedig az oka, hogy mi sem élvezzük a munkát, ha közben feszélyezett, rossz légkör uralkodik. Ilyen munkákat semmi pénzért nem vállalunk el. Ha szeretnéd megnézni, milyen a munkánk, probléma esetén kérj fel minket a megoldásra, és meglátod nem csalódsz-e bennünk! (Az ilyen jellegű hívásokat reggel 9 óra után várjuk.

Álom symponia szerző, nem csak zenészeknek

Oktatóvideók - TANULOM.HU

Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért